неделя, 22 май 2011 г.

WWE Over the Limit 2011 Predictions

Със тазвечершното ППВ, реших да си пусна прогнозите за мачовете, като се опитам, подчертавам, опитам, да се обосновя защо избирам, който там избирам. Е, без повече обяснения, нека започнем.

Randy Orton vs. Christian for the World Heavyweight Championship
Моят избор: Ренди Ортън. В последно време се убедихме за пореден път в тъпотията на WWE и буквално предаването на титлата от ръцете на Крисчън в тези на Ортън. И въпреки, че логиката сочи към победа на Крисчън, реалността според мен ще е в обратната посока. Дано поне единият да търне и да се получи добра вражда, понеже не виждам какво може да направи Ортън с титлата, докато Крисчън би спечелил от една вражда с Ортън, свързана с нея. Да видим.

John Cena vs. The Miz in an "I Quit" Match for the WWE Championship
Моят избор: Сина. Ако дойде някой ден, когато федерацията реши Сина да изгуби подобен мач, тогава ще е денят, в който ще си възвърна вярата в тях. Понеже Сина е най-великият, най-силният и не че има нещо лошо в образа му, но вече стана твърде стар и нищо ново не се добавя в него, освен може би една вражда със Скалата, която на този етап сякаш идва доста добре за Сина. Но за този мач победителят е ясен. Повече от ясен. Джон Сина никога няма да каже "I Quit" и това е така, понеже образът му е изграден по такъв начин. Той е Железният Човек, той не се предава.

Big Show & Kane vs. CM Punk & Mason Ryan for the WWE Tag Team Championship
Моят избор: Тук избирам СМ Пънк и Мейсън Раян. Понеже само враждата на Раян с Кейн или Биг Шоу би била интересна за гледане, а пък като добавим голямата уста на Пънк, би довела до една доволна вражда, която, дай Боже, би издигнала малко Мейсън и би върнала Пънк там, където беше преди известно време.

Wade Barrett vs. Ezekiel Jackson for the Intercontinental Championship
Моят избор: Джаксън. И тук се очертава една хубава вражда, която поставя Джаксън срещу Корр (да, нарочно с две р-та). И въпреки, че в Първична сила до скоро Ортън водеше една такава с Нексус, а преди него Сина правеше това, в Смака това го е нямало и както се казва, ако може да издоиш още мляко от една крава, давай смело. Но тук поне анихилацията на целия Корр няма да изглежда твърде пресилена, понеже Джаксън е напомпан до такава степен, че рамената му изглеждат по-големи от хандбална топка.

Brie Bella vs. Kelly Kelly for the Divas Championship
Моят избор: КАРМА!!!! Едно е сигурно в тоя мач - тая огромната ще се появи и ще ги натроши и двете. Или поне това искам да видя, понеже тоя мач няма да го гледам толкова задълбочено, както останалите. А Карма ми изглежда, че ще тръгва на вражда с Кели. Но може и да се бъркам и враждата и да е с цялата женска дивизия. Не виждам това да й е твърде много, все пак тя може да се мери по размери с Биг Шоу, че даже и Марк Хенри.

Sin Cara vs. Chavo Guerrero
Моят избор: Син Кара. Един печеливш дебют на ППВ е точно каквото му е нужно на Кара. Бъдещият Рей Мистерио, Син Кара скоро трябва да бъде издигнат поне до Щатската титла, а после живо здраво и в по-високите нива. Дано поне изкарат добър мач двамата, поне Чаво е по-добър противник от как-му-беше-името-от-последния-Смак-дето-падна-от-въжетата-докато-кара-се-опитваше-да-му-направи-хватка-оттам.

Jerry Lawler vs. Michael Cole in an "Kiss My Foot" Match
Моят избор: Джери Лолър. При толкова победи на Коул, макар и съмнителни, време е една да отиде за Джери. Ама айде да свършва тоя фюд вече, дори и на мен ми омръзна да го гледам. Ама поне простотията на Коул има някаква стойност, така че поне нея може да запазят.

Rey Mysterio vs. R-Truth
Моят избор: Трут. Това би докарало хубава вражда между двамата, макар да не виждам защо. Причината е или това, че не гледам Смака толкова често, или това, че вече отива към 12, а на мен ми се спи доста силно. Която и да е от двете, едно е сигурно - максимум след 1 час отивам да спя, така че лека нощ на всеки, който се заблуди да прочете горните редове. Дано ППВ-то да е добро и да има за какво да се говори след него. Айде, вече сериозно лека нощ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар